voor 30000 euro beslag bij controle

De politie en de belastingdienst hebben dinsdagmorgen voor ruim 30.000 beslag gelegd en voor dik duizend euro aan boetes geïnd bij een grote verkeerscontrole op de N340 bij Oudleusen.

Bij de controle werden bestuurders en hun voertuigen onderworpen aan een controle op de technische en gebruikerseisen zoals die uit de verkeerswetgeving naar voren komen. Er werd 25 keer proces-verbaal opgemaakt voor onder andere het niet op orde hebben van vereiste verlichting, het niet op de juiste manier bevestigen van een aanhanger aan het trekkend voertuig, mobiel bellen, rijden met gladde banden enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.