Home / archiefcentraal / volco verliest van flash veendam

volco verliest van flash veendam

De volleybalsters van Volco hebben afgelopen zaterdag een kansloze nederlaag geleden tegen Flash Veendam.

Door Ronald Bakker

In de wedstrijd die volgens het programmaboekje een open strijd op zou leveren was het na de gewonnen eerste set van Volco vooral Flash Veendam dat de touwtjes stevig in handen kreeg en niet van plan was deze uit handen te geven. Vanaf dat moment maakte de ploeg van Jolanda Logtenberg te veel onnodige fouten en lijkt de ploeg bijna niet te coachen. Genoeg werk aan de winkel dus de komende week als zaterdag 15 oktober de uitwedstrijd tegen Donitas 3 op het programma staat. Volco staat na deze 3-1 nederlaag op een 6e plaats, Donitas 3 vinden we terug op plaats vier. De wedstrijd in het universiteitsgebouw begint om 19.00 uur.

De statistieken:

Volco D1 – Flash Veendam D1

Uitslag: 1-3

Setstanden: 26-24, 29-25,13-25 en 10-25

Eerder op de dag (zie foto) speelden de jongste jeugd van Volco hun competitiewedstrijden in de Carrousel. Het leverde een sportieve strijd op met vooral veel spelvreugde bij zowel de winnaars als verliezers. Een fotoverslag van dit festijn is samen met alle andere actuele zaken terug te vinden op volco-ommen.nl

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.