voetbalplaatjesactie bij albert heijn in ommen

Dit zijn geen plaatjes van spelers uit het betaald voetbal, maar het gaat om de plaatselijke helden van de voetbalverenigingen OVC ’21 en OZC. De spectaculaire aftrap is om 12.00 uur op de parkeerplaats van Albert Heijn aan de Schurinkstraat, waarbij het verzamelalbum wordt overhandigd aan het jongst spelend lid van beide clubs en de voorzitters. In de actieperiode zijn er maar liefst 1 miljoen stickerplaatjes beschikbaar voor iedereen die graag het verzamelalbum vol wil sparen.

Het verzamelalbum van beide verenigingen bestaat uit een aantal pagina’s. Hierin is plaats voor meer dan 1000 unieke voetbalplaatjes. Het album is op 22 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur en van 24 tot en met 28 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur bij Albert Heijn per vereniging te koop. Tijdens deze verkoopdagen voor de helft van de prijs, 2 euro 50. Wees er direct bij, want OP = OP. Daarna kost het album 4 euro 95. De plaatjes zitten per vereniging in een pakje, dat de klant bij iedere 10 euro aan boodschappen gratis krijgt. Aan de kassa kan de klant zelf kiezen van welke vereniging men de plaatjes wil hebben. Daarnaast krijgt je wekelijks bij een aantal actieartikelen ook nog eens gratis pakjes met stickers. Hierdoor wordt het sparen een stuk aantrekkelijker.

Alex van der Velde, bedrijfsleider van Albert Heijn, is bijzonder enthousiast over deze nieuwe actie: “Wij van Albert Heijn, maar ook de deelnemende voetbalverenigingen OZC en OVC ’21 denken dat het een geweldig verzamelalbum wordt, waar iedereen met veel plezier voor gaat sparen. Omdat het toch wel heel bijzonder is dat zoveel voetballende leden op een stickerplaatje verschijnen, rekenen we erop, dat ook de senioren graag zo’n album willen hebben. Het is immers ook een uniek album. De samenwerking met de voetbalverenigingen was geweldig. Mede door het enthousiasme van deze vrijwilligers konden we de actie op deze manier rondmaken, nog mooi voor de winterstop. De actie is tevens een sponsoractie, want de opbrengst van de verkoop van de albums gaat naar de voetbalverenigingen, zodat er sprake is van een “win-win situatie”.

Het niemand ontgaan dat de voetbalplaatjesactie loopt, want de hele supermarkt wordt volgehangen met prachtige posters en spandoeken. Ook bij de clubs wordt straks volop aandacht besteed aan deze unieke actie. Bovendien is het een spaaractie waaraan iedereen mee kan doen. Niet alleen de voetballers zelf, maar ook opa, oma, andere familieleden en de buren kunnen volop sparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.