Home / archiefcentraal / veteranen tc ommen kampioen in najaarscompetitie

veteranen tc ommen kampioen in najaarscompetitie

De oudjes doen het nog goed bij TC Ommen. Door een duidelijk 0-4 uit overwinning op Diever werd de ploeg van Jan Makkinga, Gerard Jansen, Henk Wemekamp en Bart Nijstad kampioen in de tweede klasse. Eén gelijk spel tegen Bargeres en twee duidelijke 4-0 overwinningen op IJsselmuiden en Diever betekende het kampioenschap. Voor Jan Makkinga een beetje een dubbel feest, want gisteren was de man 70 jaar geworden en had van zijn familie een mooi cadeau gekregen in de vorm van een shirt met de tekst ‘Heer Jan’. Een lintje was niet gelukt maar dit wel. Het had ook te maken dat Jan Makkinga in Heerjansdam had gewoond. Een rit op de platte kar was er gisteren niet bij, maar de paar biertjes smaakten de heren wel goed.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.