Home / archiefcentraal / veertig jarig huwelijksfeest in zorgcentrum

veertig jarig huwelijksfeest in zorgcentrum

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen op Koninginnedag in 1967, toen ook het 600-jarig bestaan van Hardenberg werd gevierd. Het huwelijk volgde op 8 oktober 1971, waarna het paar in Gramsbergen ging wonen. Ze hebben samen regelmatig vakantie gevierd, aanvankelijk met busreizen, de laatste jaren in een aangepaste vakantiebungalow. Temidden van hun kinderen, kleinkinderen, familie, mede-bewoners en medewerkers genoot het echtpaar Ter Wijlen van deze feestelijke dag.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.