vacatures vrijwilligerswerk ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen zoekt vrijwilligers voor Stichting Vakantiecentrum voor gehandicapten de Imminkhoeve en LTO Noord. De Imminkhoeve zoekt bestuursleden voor de nog op te richten ‘Vrienden van de Imminkhoeve, afdeling Ommen’ en LTO Noord zoekt maatschappelijke stagiaires voor de begeleiding van activiteiten op de Dag van LTO Noord op dinsdag 25 oktober.

Voor de overige vacatures kun je op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl kijken. Ook kun je langskomen in het pand aan de Chevalleraustraat 16 in Ommen en is te bereiken via 0529-453244 en Vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. Het Steunpunt is elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.