Home / archiefcentraal / usv wint topper in holten

usv wint topper in holten

In de 10e minuut was het al bijna raak. Een uitstekende actie en dito schot van Mathijs van Faassen werd door doelman Merijn Bekkens van Holten onschadelijk gemaakt. Vier minuten later kwam Aaron voor ’t Hekke oog in oog met Bekkens maar ook dit keer kwam de keeper als winnaar uit de strijd. Het mag gezegd worden: de defensie van USV stond tegen Holten als een huis en de thuisploeg had dan ook gedurende de hele wedstrijd aanvallend weinig in de melk te brokkelen. Tot de rust bleef de 0-0 op het scorebord staan.

Na de pauze een zelfde spelbeeld. Het wachten was eigenlijk op de eerste treffer van USV. In de 53e minuut vond Jordy Wink keeper Bekkens nog op zijn weg maar in de 73e minuut was het wel raak. Lars Dellemijn bediende vanaf de linkerflank Rick Timmerman op maat en de uitblinker had geen enkele moeite Bekkens te verschalken, 0-1. Vier minuten later was het weer bingo toen Timmerman in de diepte werd aangespeeld. Ook dit keer gaf hij uiterst koelbloedig de sluitpost van Holten het nakijken, 0-2. De kroon op het uitstekende voetbal van USV kwam in de 87e minuut op naam van Steven Massier. Op zijn geplaatste afstandschot had Bekkens geen afdoend antwoord, 0-3.

Met deze indrukwekkende overwinning kunnen de Nieuwleusenaren met een prima gevoel de competitie vervolgen. Zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen ZAC in Zwolle op het programma. Aanvang 14.30 uur.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.