usv neemt afstand

USV gaat het helemaal voor de wind. Nadat de eerste wedstrijd tegen OVC’21 nog verloren ging is het de laatste weken goed bezig. Vandaag werd Holten met duidelijke cijfers terug geworpen. Bij rust was het nog 0-0 maar na rust zette Rick Timmerman met twee goals USV op winst. Dat Steven Mansier nog 0-3 maakte was eigenlijk alleen voor de statistieken. Dalfsen pakte ook de volle winst dankzij een hattrick van Remco Hultink die de 0-1 van Sander Alferink teniet deed. Voor rust werd het zelfs nog 4-1 waarna op het einde Sander Alferink nog 4-2 maakte. Dalfsen stijgt hier door naar plek twee. OVC’21 won verdiend van Hoonhorst met 3-0, dat maar onderaan blijft bengelen. Koen Daman zette voor rust OVC’21 op voorsprong. Hierna bleef het lang spannend maar Stefan Herbrink en Bram Bemboom maakten op het eind het verschil. Vilsteren kon het niet bolwerken tegen DVC’07. Na rust werd het 0-2. Volgend weekend is er geen competitie maar een beker programma. Hoonhorst neemt het op tegen Zwolse Boys, terwijl USV naar ZAC moet op zaterdag. Zondag speelt OVC’21 tegen Overwetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.