Home / archiefcentraal / uitbreiding praktijk voor osteopathie

uitbreiding praktijk voor osteopathie

De medewerkers vinden het heerlijk om mensen te helpen, zeker de mensen die eigenlijk al geloven dat ze maar met hun (pijn) klachten moeten leren leven. Om nog meer mensen te kunnen helpen wordt samengewerkt met een Cranio-Sacraaltherapeut.

De Amerikaanse Osteopaat Sutherland is verantwoordelijk voor de meeste technieken die vandaag nog worden gebruikt. Bij Cranio-Sacraaltherapie worden niet de ziekte-symptomen op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de ‘client’. De behandelaar schenkt niet alleen aandacht aan de klachten, maar ook aan de mogelijke oorzaken ervan.

Joos (zie foto) kan een ontspanning van het lichaam bewerkstellen als het de patiënt zelf niet meer lukt. Zij geeft ondersteuning aan het lichaam om spanningen, mogelijk veroorzaakt door trauma’s, los te laten. Als lichamelijke klachten ondanks behandeling steeds terugkomen of heel hardnekkig blijken, kan de therapeut naar die emotionele component gaan zoeken. Met behulp van heel simpele en effectieve technieken kan het lichaam deze emotionele spanningen loslaten. De lichamelijke klachten verdwijnen dan ook.

Als je meer wil weten kijk dan op website http://www.pvo-osteopathie.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.