Home / archiefcentraal / twee dagen fireman party in de troubadour

twee dagen fireman party in de troubadour

Grand Café de Troubadour in Hardenberg staat in het weekend van 14 en 15 oktober in het teken van vuur, warmte en feest met de Fireman-party. Het ‘heetste’ feest van het jaar, onder begeleiding van de Fireman-promogirls. Met daarbij ook een live demonstratie.

Fireman-party

De zomer is echt voorbij, de winter staat voor de deur. Ondanks het weer haalt de Troubadour de warmte weer binnen met de Fireman-party. Wie komt blussen? De promogirls hebben stoer giveaways en er is een live demonstratie. Voordelige drankjes, gezelligheid en de beste dj’s maken het feest compleet. De entree is gratis. Vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.detroubadour.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.