tirolerfest in grand cafe de troubadour

Het weekend van 20, 21 en 22 oktober staat Grand Café de Troubadour in het teken van bier, schnaps en bratwurst. Drie avonden lang zal de Troubadour Duitse sferen ademen met de beste feestmuziek en leuke give-aways.

In Grand Café de Troubadour staat gezellig uitgaan centraal. De beste dj’s maken er elke vrijdag en zaterdag een groot feest van. En deze week opent de Troubadour ook op de donderdag haar deuren in verband met de herfstvakantie! Met een ruime dansvloer, een gezellig terras en de beste muziek is er voor elk wat wils.

Heidi en Heino

Bier, schnaps en bratwurst, dit weekend is er alles wat een tirolerfeest compleet maakt. Maar ook de bezoekers kunnen hier een steentje aan bijdragen. “Wanneer onze gasten als Heidi of Heino verkleed komen ligt er een leuke attentie voor ze klaar. Samen maken we er zo een groot feest van!”, aldus bedrijfsleider Jan Kremer. Vanaf 21.00 uur zijn de deuren open en is iedereen welkom voor een gezellige Duitse avond.

Kijk voor meer informatie op www.detroubadour.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.