Home / archiefcentraal / thee drinken onder de appelboom

thee drinken onder de appelboom

Als je thee wilt drinken in een mooie tuin en als je houdt van brocante (oude, klassieke) spullen, kun je terecht in Ommen, Hessenweg West 12. Vrijdag 28 oktober open van 16.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 29 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. De volgende spullen staan in de pipowagen: oud keukengerei, linnengoed, servies, meubeltjes en woonaccessoires. De brocante komt overal vandaan, voornamelijk uit Frankrijk, België en Nederland. Voor meer informatie kijk je op www.brocante-theetuin.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.