Home / archiefcentraal / team blokker wenst ria een feestelijk jubileum toe

team blokker wenst ria een feestelijk jubileum toe

Het Blokkerteam uit Ommen richt zich met de volgende woorden tot hun collega: “Ria, met mensen omgaan is jou grote passie in je werk en leven . Voor onze klanten sta jij altijd klaar en ook binnen ons team ben jij een zeer gewaardeerde collega. Daarnaast heb je erveel plezier in om de winkel leuk en gezellig te maken. Het resultaat ziet er altijd tip top uit, zoals jij er zelf ook altijd tip top verzorgd uit ziet. Ria, geniet van deze feestelijke dag. We hopen dat je nog lang met veel plezier je werk mag doen bij ons in Blokker Ommen”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.