Home / archiefcentraal / succesvolle actie stichting oekraine

succesvolle actie stichting oekraine

In de week van 17 tot en met 22 oktober is de jaarlijkse voedselactie gehouden. De opbrengst tot op heden is 7.500 euro. Beslist een mooi resultaat, waarvoor stichting Oekraïne veel hulp kan verlenen aan de armste bevolkingsgroep van Beregovo. Zij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun geldelijke steun. Daarbij willen zij in het bijzonder noemen de wijkcoördinatoren en alle vrijwillig(st)ers. Als je een donatie wil doen, kan dit op rekening 3455.65.754 ten name van stichting Oekraïne Nieuwleusen onder vermelding van voedselactie 2011.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.