spit je klerenkast uit voor een goed doel

Hulporganisatie Dorcas, afdeling Ommen, vraagt om je kledingkast te inspecteren op kleding die niet meer wordt gedragen. Geef deze kledingstukken een tweede kans tijdens de kledinginzameling op dinsdagmiddag 25 oktober en woensdagmiddag 26 oktober. De kleding dient schoon en heel te zijn. Ook goede schoenen, huishoudtextiel, breiwol en mobieltjes zijn welkom. Mogelijkheid tot inleveren is bij het depot aan de van Ruisdaelstraat 31 in Ommen. Voor informatie bellen met 0523-676238 of 0572-331281. Bezoek de website van Dorcas voor informatie over de Stichting en haar werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.