Home / archiefcentraal / speelotheek dalfsen gaat open

speelotheek dalfsen gaat open

Zaterdag 29 oktober van 10.00 uur 12.00 uur zal de speelotheek een feestelijke opening zijn. Een ieder wordt uitgenodigd om te komen kijken. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten en natuurlijk staat er voor iedereen een kopje koffie, thee of ranja klaar om rustig rond te kunnen kijken in de nieuwe speelotheek.

Op de scholen in Dalfsen zijn kleurplaten verspreid (ingesloten in het activiteitenboekje van Landstede), deze kunnen de kinderen inleveren tijdens de opening. De winnaars van de drie mooiste kleurplaten worden beloond met een cadeaujaarabonnement van de speelotheek. De speelotheek in Dalfsen leent speelgoed uit voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Nieuw is dat de speelotheek nu ook speelgoed heeft voor kinderen met een autismeverwante stoornis of bijvoorbeeld het syndroom van Down.

Tijdens de opening kan worden rondgekeken, je kunt vragen stellen of je kunt lif worden. De speelotheek bevindt zich in het Beatrixgebouw, Ruitenborghstraat 56. De speelotheek is mede tot stand gekomen door het Oranjefonds, het Bennie Wennemarsfonds, Gemeente Dalfsen en de Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk ook eens op: www.speelotheekdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.