selectie marienberg bezoekt de zwieseborg

Eerste elftal steunt zorgvoorziening met shirtsponsoring

Met ingang van het vorige seizoen spelen de voetballers met het goede doel op de roodzwarte shirts. Mariënberg wil op deze manier haar maatschappelijke betrokkenheid tonen, zocht en vond met de steun aan de Zwieseborg haar goede doel. Op de Zwieseborg werden de aanwezigen aan de hand van een presentatie door Freek Peltjes geïnformeerd over de opzet, de huidige stand van zaken en de wensen die de zorgvoorziening voor de toekomst heeft. Aansluitend was er een rondleiding over het complex en konden de Westerparkbewoners zien waarom het zo nodig is en dat deze voorzieningen voorzien in een enorme behoefte voor onze medemens met een handicap of beperking.

Tevens kon men een blik werpen op de Loozensche Linie, het prachtige natuurgebied wat deel uitmaakt van de Zwieseborg vanaf de uitkijktoren. Aan de andere kant kon men Gramsbergen zien, waar ’s middags tegen gebald en gewonnen werd met 3-1.

Vervolgens werd er gezamenlijk geluncht. Voorzitter Wim Hutten bedankte Freek Peltjes en de vrienden van de Zwieseborg. In het komende jaar zal Mariënberg ook nog eens de handen uit de mouwen steken op onder andere de kinderboerderij, want klusjes zijn er genoeg en vrijwilligers zijn altijd welkom. Want voetballen heeft meer dan één doel, voor Mariënberg ook een goed doel en dat is voor de roodzwarten de Zwieseborg. Zie ook: www.zwieseborg.nl voor meer informatie en de talrijke mogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.