schaatsers stokvisdennen beginnen seizoen goed

Niek Grobbee heeft als D-pupil meer dan één seconde van zijn 100-metertijd afgehaald met 14.06. Zijn 300-meter tijd verbeterde hij zelfs met bijna 4 seconden tot 40.05! A-pupil Anke Breunis deed ook goede zaken op de 300 meter door nu al meer dan 3 seconden sneller te gaan dan vorig seizoen en een fraaie 32.37 neer te zetten. A-pupil Ingmar Hof en B-pupillen Sjoerd Plat en Sam van Hulzen reden zowel op de 100 als op de 300 meter een persoonlijk record. Bij de E-pupillen hebben Lars Veldman en de tweeling Maud en Ties Eelman een prijs gereden, terwijl Michelle de Weerd dat ook deed bij de E-pupillen en Mart Koggel bij de de A-pupillen.

Sophie Nijman deed in Enschede mee aan de eerste wedstrijd van de Holland Cup en behaalde daar een 7de en een 9de plaats op de 500 meter. Bij het marathonschaatsen vallen de prestaties van B-rijder Hannes Schalkwijk op; hij staat 8ste in het tussenklassement van de KPN Marathon Cup met een 8ste en een 9de plaats.

IJstrainingen

De ijstrainingen op de vernieuwde overdekte ijsbaan in Deventer zijn weer begonnen voor de leden van de trainingsgroep Stokvisdennen. Op maandag, woensdag of vrijdag wordt er getraind. Op vrijdagavond is er training voor de jongste leden van de trainingsgroep. Ongeveer 35 kinderen vertrekken met een touringcar van TCR vanaf Dalfsen en met opstapplaatsen in Zwolle, Heino en Raalte naar Deventer voor de training. De jongste leden trainen op de binnenbaan, de gevorderden op de buitenbaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.