Home / archiefcentraal / rommelmarkt voor oekraine

rommelmarkt voor oekraine

Stichting Myosotis Oekraïne houdt op 29 oktober van 9.00 tot 13.00 uur een rommelmarkt. De locatie is een loods van de OCB, Havenoost 30 Ommen. Naast snuffelspullen is er ook heerlijke snert, kruidkoek,en arretjescake te koop. De opbrengst van de rommelmarkt is onder andere voor een gaarkeuken waar 45 ouderen 2 keer per week een warme maaltijd voor 2 dagen krijgen. Verder worden een basisschool en een kleuterschool ondersteund.

Bruikbare spullen kunnen ingeleverd worden op woensdag 26 oktober en donderdag 27 oktober van van 13.00 uur tot 16.00 uur en vrijdagmorgen 28 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur. Je kunt er tevens oud ijzer kwijt op bovengenoemde dagen. Informatie bij familie Dunnewind, telefoon 0529-454126.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.