Home / archiefcentraal / rolf hofsink sterk op dreef

rolf hofsink sterk op dreef

Mariënberg deed zaterdag goede zaken door thuis Hatto Heim met een flinke nederlaag naar huis te sturen. Na twee nederlagen was het vooral Rolf Hofsink die een flinke duit in de zak deed. Met maar liefst vier treffers was hij de grote man bij de ploeg van Hennie Haverkort. Vooral na rust maakte Hofsink in korte tijd drie treffers. Een echte hattrick was het echter niet omdat er een goal van Hatto Heim tussen zat. Voor de topscoorderslijst staat Hofsink nu dik op één. OZC en ASC’62 scoorden allebei niet, terwijl de tegenstanders dat wel deden. Oranje Nassau maakte er in Dalfsen zelfs drie zodat ASC’62 met 0-3 verloor op eigen terrein. OZC hield lang de nul in Enschede bij Sparta maar tien minuten voor tijd wisten de Spartanen toch nog het net te vinden in deze spannende pot. Na twee overwinningen even een stapje terug voor het team van Jeroen Booijink. Lemele deelde de punten met het sterke Wilsum. Vlak na rust werd uit een mooie aanval de 1-0 op het bord gezet. Wilsum kwam door een penalty langszij. Lemele probeerde het daarna nog wel, maar Wilsum hield de poort dicht.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.