Home / archiefcentraal / reumanetwerk salland en vechtdal gestart

reumanetwerk salland en vechtdal gestart

Met een ferme pennenstreek hebben alle regionale participanten in dit beweegnetwerk zich aan elkaar verbonden om samen te werken aan een kwalitatief goed en op elkaar afgestemd beweegaanbod voor mensen met een reumatische aandoening.

De lancering van het Reumanetwerk vond plaats in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. Het Reumanetwerk is een initiatief van de Reumapatiëntenbond in samenwerking met de afdeling reumatologie en revalidatie van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, fysio- en ergotherapeuten in de omgeving van Hardenberg en zorgverzekeraars. Voor meer info over het Reumanetwerk mail naar: m.krijgsman@reumabond.nl of bellen met de Reumapatiëntenbond 033-4616364.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.