Home / archiefcentraal / residentie de stadshaghen volledig vernieuwd

residentie de stadshaghen volledig vernieuwd

. Belangstellenden zijn van harte welkom om met eigen ogen de fantastische gedaantewisseling te zien die Residentie De Stadshaghen heeft ondergaan. Architect, bouwondernemer en bewoners zullen uitleg geven over deze bijzondere en snelle renovatie van Residentie De Stadshaghen.

De “Methode Van den Berg” heeft de voormalige en wat verouderde Serviceflat De Stadshaghen in Ommen behoed voor verval. Van den Berg Architecten uit IJsselmuiden onderkende de fraaie architectuur van het aan de Vecht gelegen complex en besloot een ambitieus renovatieplan te ontwikkelen. Architect en bouwer, Kroes & Co Bouwbedrijf uit Genemuiden, sloegen de handen ineen en gingen met expertise, efficiency en durf de renovatiestrijd aan. Met oog voor detail, gevoel voor duurzaamheid en een toekomstgerichte blik, werd een verouderde serviceflat omgetoverd tot een modern complex. De vernieuwde Residentie De Stadshaghen is dan ook geheel in lijn met de hoge eisen van de groeiende doelgroep senioren.

De architect heeft gekozen voor het gebruik van moderne en duurzame materialen, die naast weinig onderhoud resulteren in lage energiekosten. Ook over de juridische status van het complex is nagedacht. In de VVE, Vereniging Van Eigenaren, zijn alle appartementseigenaren vertegenwoordigd. Hoewel Residentie De Stadshaghen kan bogen op een kwalitatief hoogstaand serviceniveau, is de servicebijdrage per bewoner relatief laag te noemen. Dat Residentie De Stadshaghen in aanzien staat en een gewilde woonlocatie is, blijkt wel uit het aantal recent verkochte appartementen. Hoewel de verkoop pas kortgeleden is opgestart, zijn inmiddels al 5 van de 15 te koop staande panden verkocht. Daarnaast zijn er met potentiële kopers onderhandelingen gaande over de nog niet verkochte appartementen.

Wie met eigen ogen het resultaat wil bewonderen is uitgenodigd voor het bezichtigen van de modelwoning en de te koop staande appartementen op zaterdag 29 oktober en 5 november van 13.00 uur tot 15.00 uur. Residentie De Stadshaghen, Dikkersstraat 1, 7731 DH Ommen, www.stadshaghen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.