rasartiest dolf jansen op de planken in ommen

Als ik het niet doe, doet niemand het gaat volgens hem aantonen waarom Dolf het doet, wat er moet gebeuren, waarom dat niet gebeurt, wiens schuld dat is en waar het uit gaat komen, als het zo doorgaat. Stand-up zonder vangnet, poëzie die pijn mag doen, improvisatie tot op het balkon en hier en daar een kwinkslag. Omdat niemand anders het doet. In ruim tachtig minuten, twaalf maanden 2011 uitgebeend, gemarineerd, in hapklare brokjes gehakt en geflambeerd. Alles wat gebeurde, iedereen die dat deed, alles wat u vergeten was, met 130 kilometer per uur.

Kijk voor kaarten (19 euro) op www.theatercarrousel.nl, bel 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen telefoon 0529-451638. Mail naar info@theatercarrousel.nl. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.