quodlibet zingt met erwin nyhoff

In de 20 jaar dat Quodlibet bestaat, is het koor een vaste waarde geworden in Vilsteren en omgeving en dat moet gevierd worden. In de zoektocht om er iets bijzonders van te maken, bleek de oplossing letterlijk dichtbij. In de directe buurt van Vilsteren, Hessum, stond de wieg van zanger/gitarist Erwin Nyhoff. Hij heeft zijn sporen verdiend in de muziek. Met zijn band The Prodigal Sons stond hij al in 1994 op Pinkpop. Hij reisde door Amerika en inmiddels geeft hij zijn muzikale carrière een nieuwe boost via het programma The Voice of Holland. ‘Sterk, overtuigend, verpletterend en one of a kind’ waren de kwalificaties van de jury. Gelukkig was Quodlibet net op tijd om Erwin te boeken voor het jubileumconcert.

Om de ontmoeting van Pop en Classic te perfectioneren, draagt Elsemarieke den Hartogh bij met de klanken van haar dwarsfluit. Het geheel wordt compleet met virtuoos pianospel van Jan Lenselink. Jan speelt klassieke en lichte muziek en geniet landelijke bekendheid. Hij wordt geroemd om zijn improvisatietalent en het vermogen om verrassingen uit de vleugel te toveren.

Dit unieke jubileumconcert van Quodlibet vindt plaats op zondag 30 oktober om 15.00 uur in de Willibrorduskerk in Vilsteren. Kaarten à 8,50 euro voor aanvang van het concert verkrijgbaar of in de voorverkoop voor 6,50 euro. Hiervoor kun je contact opnemen met j.boezelman01@home.nl of 06-17722820.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.