provinciaal koersbaltoernooi 2011

Op 27 koersbalmatten worden elk 8 wedstrijden gespeeld van 40 minuten.

De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. Aan het toernooi nemen zo’n 500 spelers deel, verspreid over 72 koersbalteams uit de gehele provincie Overijssel. Er wordt door 24 teams gespeeld in een prestatieve poule en door 48 teams in een recreatieve poule. De teams komen uit 37 plaatsen in Overijssel, waarbij Zwolle de kroon spant met 8 teams, daarna Almelo met 6, Deventer en Ommen met 4 teams.

Het team van dienstencentrum De Riet 1 uit Almelo, vorig jaar winnaar in de prestatieve poule, zal de wisselbeker verdedigen. Klonie Koers uit Willemsoord zal de recreatieve beker verdedigen. Het toernooi start om 10.00 uur en Maurits von Martels, wethouder van de gemeente Dalfsen, zal rond 15.45 uur de bekers aan de winnaars overhandigen. De organisatie ligt voor het negende jaar in handen van de werkgroep provinciaal koersbaltoernooi Overijssel. De toegang in voor publiek is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.