prijsvraag nieuwe naam jongerencentrum

Een poll op www.jcnijverdal.hyves.nl heeft uitgewezen dat 60 procent van de bezoekers graag een nieuwe naam wil voor het toekomstige jongerencentrum aan de Duivecatelaan. Het jongerenwerk van Stichting De Welle vindt het belangrijk dat de nieuwe naam uit de doelgroep komt.

Daarom houden de jongerenwerkers een prijsvraag. Alle jongeren worden uitgedaagd om een leuke originele naam voor het nieuwe jongerencentrum te bedenken. Uiteraard zal er een leuke prijs tegenover staan. Inzendingen kunnen opgestuurd worden naar r.lentelink@stichtingdewelle.nl. Tot 1 december heb je de tijd om je suggestie op te sturen. Wie weet wordt jouw inzending wel vereeuwigd op de gevel van het nieuwe jongerencentrum.

Mochten er jongeren zijn die zelf nog leuke ideeën hebben voor het jongerencentrum ten aanzien van activiteiten, inrichting, faciliteiten etcetera, dan worden zij gevraagd om zich te melden. Alle ideeën zijn welkom en alle jongeren ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.