Home / archiefcentraal / prijsvraag nieuwe naam jongerencentrum

prijsvraag nieuwe naam jongerencentrum

Een poll op www.jcnijverdal.hyves.nl heeft uitgewezen dat 60 procent van de bezoekers graag een nieuwe naam wil voor het toekomstige jongerencentrum aan de Duivecatelaan. Het jongerenwerk van Stichting De Welle vindt het belangrijk dat de nieuwe naam uit de doelgroep komt.

Daarom houden de jongerenwerkers een prijsvraag. Alle jongeren worden uitgedaagd om een leuke originele naam voor het nieuwe jongerencentrum te bedenken. Uiteraard zal er een leuke prijs tegenover staan. Inzendingen kunnen opgestuurd worden naar r.lentelink@stichtingdewelle.nl. Tot 1 december heb je de tijd om je suggestie op te sturen. Wie weet wordt jouw inzending wel vereeuwigd op de gevel van het nieuwe jongerencentrum.

Mochten er jongeren zijn die zelf nog leuke ideeën hebben voor het jongerencentrum ten aanzien van activiteiten, inrichting, faciliteiten etcetera, dan worden zij gevraagd om zich te melden. Alle ideeën zijn welkom en alle jongeren ook.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.