praat mee over duurzaam nieuwleusen

Wethouder Agricola: “Wil dit project kans van slagen hebben, dan moet het gedragen worden door de hele gemeenschap. Ik roep de inwoners van Nieuwleusen dan ook op zich aan te melden voor het Duurzaamheidscafé.”

Duurzaamheidscafé

Op woensdagavond 19 oktober wordt het Duurzaamheidscafé georganiseerd. Iedereen uit Nieuwleusen is van harte welkom in sporthal de Schakel vanaf 19.15 uur. Het Duurzaamheidscafé vormt de aftrap van het project Duurzaam Nieuwleusen. Aan de hand van een aantal vragen bepaalt Nieuwleusen welke thema’s belangrijk zijn voor het dorp. Dit kan variëren van voldoende groen in de wijk, een gezamenlijke ontmoetingsruimte voor ouderen tot de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. De avond wordt geleid door Harm van Dijk, procesbegeleider van Nieuwleusen Synergie.

Aanmelden

Deelname aan het Duurzaamheidscafé is geheel kosteloos. Inwoners uit Nieuwleusen kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar m.gils@dalfsen.nl of te bellen met (0529) 48 83 94. Er zijn maximaal 150 plekken voor het Duurzaamheidscafé beschikbaar. Deelname is op volgorde van binnenkomst van aanmelding. Alle informatie over het project Nieuwleusen Synergie is te vinden op de website: www.nieuwleusensynergie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.