Home / archiefcentraal / pianohouse in den herdenbergher

pianohouse in den herdenbergher

The Pianohouse is een groep professionele muzikanten met een onderlinge chemie en een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de rasartiesten spelen in op de omgeving. Ze spelen niet vóór jou, maar mét jou.

Gezellig uitgaan

De dansvloer en de band zijn het middelpunt van de avond bij The Pianohouse. Maar niet de hele avond op de dansvloer staan maar ook gezellig met vrienden genieten van een drankje? Ook dat kan op deze avond. Op de verwarmde veranda, het terras of voorin het grand café kunt u onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige avond beleven. “We willen onze gasten een zo breed mogelijk aanbod aan uitgaan bieden, waarbij gezelligheid, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren”, aldus bedrijfsleider Willem Hingstman. “Een muziekcafé met goede acts zoals de fantastische Pianohouse, kan daarbij dan ook niet ontbreken!”

Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.