peuterspeelzaal de minibrordus viert feestje

Het eerste bestuur, gevormd door Leo Kortstee, Annet Niens en Gina Klooster heeft hard gewerkt om de oprichting van de peuterspeelzaal verder mogelijk te maken. En op 2 september 2006 is de Minibrordus op feestelijke wijze geopend. Sinds 1 januari van dit jaar is het onderdeel geworden van de Speelwerkgroep uit Meppel. Om het jubileum te vieren mochten de peuters vrijdagochtend vertoeven op de kijk-, doe- en zorgboerderij Aan ‘t Zandeinde in Lemele. Ze hebben de varkens van dichtbij mogen bekijken, biggen geknuffeld, geknutseld en pannenkoeken gegeten. Het was, volgens de juffen van de peuterspeelzaal, een geslaagd feest.

Minibrordus

Minibrordus is onderdeel van Stichting Speelwerkgroep. De Speelwerkgroep is een ideële stichting, die bestaat uit meerdere stichtingen; Speelwerk Kinderopvang, Speelwerk Gastouderbureau, Speelpeuter en het Lunchplein. Het heeft tot doel het ontwikkelen en aanbieden van kinderopvang en/of peuterspeelzaalwerk. Gezamenlijk zijn de diverse stichtingen met ruim 4000 kindplaatsen, 650 medewerkers en 75 vestigingen verspreid over de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland en Flevoland één van de meest toonaangevende aanbieders van kinderopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en peuterspeelzalen in deze regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.