Home / archiefcentraal / paul brand te gast bij ccoba

paul brand te gast bij ccoba

Paul Brand, werkzaam in de Isalaklinieken in Zwolle, roert met zijn boek een bijzonder teer en gevoelig onderwerp aan, euthanasie bij jonge kinderen. In de op ware gebeurtenissen gebaseerde roman vertelt een jonge kinderarts hoe hij door actieve euthanasie toe te passen bij een elfjarige jongen met taaislijmziekte, in grote problemen komt.

Paul Brand gaat deze avond in op de problematiek die in het boek verwoord wordt. Hoe verhoudt de praktijk zich met de regels die er zijn? Wat is de relatie tussen arts en ouders? Hoe ervaart een arts dit alles? Paul Brand gaat op luchtige toon op deze toch wel serieuze vragen in. Er is deze avond ook gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

Aanvang is om 20.00 uur en de entree is 5 euro. Vrienden van Ccoba betalen 2 euro 50. Dat is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de informatiebalie van de bibliotheek. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop. Telefoonnummer 0529-452158, meer informatie op www.ccobavanommen.blogspot.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.