paul brand te gast bij ccoba

Paul Brand, werkzaam in de Isalaklinieken in Zwolle, roert met zijn boek een bijzonder teer en gevoelig onderwerp aan, euthanasie bij jonge kinderen. In de op ware gebeurtenissen gebaseerde roman vertelt een jonge kinderarts hoe hij door actieve euthanasie toe te passen bij een elfjarige jongen met taaislijmziekte, in grote problemen komt.

Paul Brand gaat deze avond in op de problematiek die in het boek verwoord wordt. Hoe verhoudt de praktijk zich met de regels die er zijn? Wat is de relatie tussen arts en ouders? Hoe ervaart een arts dit alles? Paul Brand gaat op luchtige toon op deze toch wel serieuze vragen in. Er is deze avond ook gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

Aanvang is om 20.00 uur en de entree is 5 euro. Vrienden van Ccoba betalen 2 euro 50. Dat is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de informatiebalie van de bibliotheek. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop. Telefoonnummer 0529-452158, meer informatie op www.ccobavanommen.blogspot.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.