Home / archiefcentraal / ozc verliest van hekkesluiter

ozc verliest van hekkesluiter

OZC deed zich zelf en Nieuwleusen een slechte dienst door de inhaalwedstrijd tegen hekkesluiter De Esch te verliezen. Volgens secretaris Henk Boeve was het niet best.,, Het was slecht voetbal, en als je niet beter speelt dan win je ook niet. We hebben wel kansen gehad, maar zij hadden er zeker ook wel meer kunnen maken.” OZC begon slecht aan de wedstrijd want het was al snel 0-1. Na de gelijkmaker van Redmar Roelofs scoorde De Esch vlak voor rust de 1-2. Na rust was het niet veel beter en kon Jos Wilmink de 2-2 maken. Even kon OZC denken dat ze door moesten drukken, maar Kothman maakte zijn tweede van de dag. Met 2-3 ging de zege naar De Esch die zodoende de eerste overwinnig boekte. Door deze zege is Nieuwleusen nu de drager van de rode lantaarn. Volgend weekend hebben beide teams een zwaar programma. Nieuwleusen speelt tegen koploper Gazelle Nieuwland en OZC gaat bij Enter Vooruit op bezoek. In het bekertoernooi verloor USV met 2-1 bij het Zwolse ZAC. Voor rust stond het 2-0 voor ZAC dat beter was. Na rust was USV duidelijk sterker en kwam ZAC er bijna niet meer uit. Met kunst en vliegwerk viel de gelijkmaker niet. Hoonhorst was een maatje te klein voor tweede klasser Zwolse Boys. Met 7-0 kreeg de ploeg van Hans Antonissen billekoek.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.