ozc kijkt weer omhoog

OZC lijkt de weg omhoog gevonden te hebben. Na twee nederlagen werd zaterdagmiddag AVW’66 aan de zege kar gebonden. Jeroen Booijnk was dan ook zeer tevreden. ,, We missen nogal wat vaste mensen, maar de jongens die er nu in staan verdienen een groot compliment. We spelen nu wat behoudender en loeren wat meer op de counter. Het bevalt tot nu prima, want we krijgen kansen genoeg. Robert Jan Thalen zat helemaal niet in de wedstrijd maar hij maakt eewn prima goal. Op het laatst gooien zij alles naar voren en kan Redmar Roelofs de 2-0 maken. We hebben de aansluiting weer mooi gevonden”. Mariënberg leed de tweede nederlaag achter elkaar. Het Zwolse HTC was met 4-2 te sterk. ASC’62 moest in blessuretijd de goal incasseren en verloor met 1-0 bij Gazelle Nieuwland. Sneu voor de jongens van Freddy Smit. Nieuwleusen verloor met 1-2 thuis van SVVN uit Nijverdal. Volgens Hans Roeland voetbalde SVVN iets makkelijker. ,, We maken tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Dan is het balen als ze dan vlak voor tijd uit een corner de winnende maken. Volgende week maar de punten pakken”. Lemele moest tegen koploper SCD’83 uit Dedemsvaart en verloor nipt met 1-2. Het was een wedstrijd die alle kanten op kon. Door een benutte penalty van Steven Warmelink was Lemele nog op gelijke hoogte gekomen, maar Maurits Antuma dompelde Lemele in rouw door de winnende voor SCD’83 te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.