ouderenkoor in de maat naar zangersdag

Ieder jaar houdt de Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) afdeling Overijssel een zangersmiddag. Na vele jaren in Vroomshoop is nu enkele jaren de gereformeerde kerk aan de Bouwstraat in Ommen een geschikte locatie. In totaal zullen 8 koren optreden en de middag begint om 13.30 uur.

Het ouderenkoor ‘In de maat’ onder leiding van Flip Jonkman vertrekt woensdagmiddag om 12.00 uur per bus vanaf het Kerkhuus in Heino. Evenals tijdens de muziekestafette Heino – waar dit koor als eerste optrad – zal onder meer het ‘Gloria sei dir gesungen’ van Bach worden gezongen en ‘Morning has broken’ in een prachtige bewerking van Peter R. Witteveen. Joan Jonkman neemt de pianistische bewerking voor haar rekening.

De volgende koren hebben zich bij het kantoor van de PCOB in Raalte aangemeld: ouderenkoor ‘De Vechtzangers’ uit Dalfsen, ‘Zang en vriendschap’ uit Gramsbergen, ouderenkoor ‘Herfstklanken’ uit Lemelerveld, ouderenkoor ‘Het avondlied’ uit Ommen, koor ‘Zanglust’ uit Daarlerveen, seniorenkoor ‘Mensana’ uit Hardenberg, seniorenkoor ‘Jubilate’ uit Vroomshoop en ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino. De kerk in Ommen is vrij ruim zodat veel mensen kunnen komen kijken en luisteren.

Wellicht is er voor belangstellenden vanuit Heino nog wel een plaatsje te bemachtigen in de bus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.