oudejaarsloterij 2011

Om het nu extra onder de aandacht te brengen worden er 3 prijzen verloot. Indien je voor 30 november een oudejaarslot koop of 2 halve oudejaarsloten maak je kans op een boodschappenpakket ter waarde van 100 euro te besteden bij C1000 Kamphuis, de tweede prijs is een giftcard tafelen voor twee ter waarde van 60 euro, en de derde prijs met een waarde van 30 euro wordt een keer meespelen in het boulevardspel van de Staatloterij voor de trekking van 10 december.

Het meespelen in de oudejaar trekking is een onderdeel geworden van oud en nieuw vieren. De hoofdprijs dit jaar is liefst 30 miljoen euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.