Home / archiefcentraal / orderbos kopje onder tegen usv 0 1

orderbos kopje onder tegen usv 0 1

Na de vriendschappelijke wedstrijd van afgelopen dinsdag in en tegen Lemele (2-4 zege) oefende USV zondag tegen vijfde klasser SV Orderbos. Ondanks de 0-1 overwinning kwamen de blauwwitten niet geheel ongeschonden uit de strijd. Stefan Buitenhuis, net teruggekeerd van een blessure, Roland Truggelaar en Jordy Wink moesten het speelveld in de Apeldoornse bossen helaas vroegtijdig verlaten.

Al na vijf minuten kwam USV op een 0-1 voorsprong. Spits Roland Truggelaar verraste de doelman van Orderbos met een mooi afstandschot. Ook na dit openingsdoelpunt bleven de Nieuwleusenaren de bovenliggende partij. Het veldspel zag er in deze fase redelijk verzorgd uit maar de finesse om tot een goede afronding te komen ontbrak menigmaal. Naar mate de wedstrijd vorderde werd het een rommeliger partijtje voetbal. USV kwam regelmatig in scoringspositie maar de goede mogelijkheden om de score nog verder uit te bouwen werden niet benut. De A-junioren Frank Kuiper en Tim Bouwman kregen in de tweede helft de nodige speelminuten van coach Joshua Nijlant en daar maakten beide jeugdtalenten dankbaar gebruik van.

Zondag staat de derby in en tegen sv Dalfsen op het programma. De wedstrijd op sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.