opfriscursus rijvaardigheid senioren

De opfriscursus rijvaardigheid voor Senioren en Vijftigplussers op dinsdag 4 oktober in Dalfsen biedt ruimte voor 30 personen. De cursus wordt deze dag in twee delen aangeboden. Cursustijden zijn ’s morgens van 8.30 tot 12.30 uur en in de middag van 13.00 tot 17.00 uur. Deze dag bestaat uit een praktijkrit van een uur, een reactie- en gehoortest alsmede een theorieles. De lokatie betreft de brandweerkazerne aan de Prins Hendrikstraat in Dalfsen. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jan Rosink, secretaris van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Dalfsen, 0529 − 43 13 83 of 06 − 25 28 88 24.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.