open huis de jong en laan druk bezocht

Aanleiding voor de Jong & Laan om een open huis te houden, was de verhuizing van de vestiging naar het nieuwe kantoorpand aan de Molensteen 30 in Hardenberg. Partner Egbert van der Velde was na afloop zeer te spreken over het open huis. “Ja, het was geweldig. De uitstekende opkomst en de ongedwongen sfeer zorgden ervoor dat iedereen het naar zijn zin had. Ik ben meer dan tevreden”, aldus Van der Velde.

Over de nieuwe locatie is Van der Velde ook positief. “Het bevalt hier prima. We zitten er nu enkele maanden, maar het voelt al heel erg vertrouwd. Dit is de perfecte locatie voor ons. We hebben veel contact met het bedrijfsleven en dan is deze plek voor ons een uitstekende uitvalsbasis”, verklaart Van der Velde.

De Jong & Laan is een zelfstandige, ambitieuze accountantsorganisatie. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. Onze accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 800 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren we ondernemers in het midden- en klein-bedrijf en de non-profitsector.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.