Home / archiefcentraal / open dag op zorglandgoed de stekkenkamp

open dag op zorglandgoed de stekkenkamp

Het landgoed is gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving en biedt in fraaie monumentale panden onderdak aan drie zorglocaties. Door deze unieke situering doet niets denken aan een reguliere zorginstelling.

Dagcentrum De Stekkenkamp biedt dagopvang en -behandeling aan volwassenen onder de 65 jaar met geheugenproblemen, zoals niet-aangeboren hersenletsel, ziekte van Alzheimer of burnout. Pro Elan is een onlangs in gebruik genomen centrum, waarin diensten worden aangeboden op het gebied van aanvullende holistische zorg, coaching, training, veerkracht en bewuste ontspanning. Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor kankerpatiënten. Het biedt mensen een helpende hand, een arm om de schouder en een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en vechtgenoten.

Tijdens de open dag zullen zowel medewerkers als gebruikers van de locaties de bezoekers graag te woord staan. Naast enkele lezingen zijn er presentaties en demonstraties van aanvullende behandelingen, workshops en informatiestands. Landgoed De Stekkenkamp is te vinden aan de Beerzerweg 5 in Ommen. De deuren staan open van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.