Home / archiefcentraal / ontwerp vluchtplanactie ontmoet ewout genemans

ontwerp vluchtplanactie ontmoet ewout genemans

Weet jij wat je moet doen als je huis in de brand staat? Kun jij snel de uitgang vinden tijdens de giftige rookontwikkeling bij weinig zicht? Brandweer Dalfsen daagt, namens Brandweer Flevoland, basisschoolkinderen van de groepen 7 en 8 uit om een veilige vluchtplan te bedenken. Schrijf het op, of maak er een filmpje van … misschien weet je nog wel een creatievere manier. Stuur het resultaat voor 29 oktober op naar: Brandweer Flevoland, Vluchtplanactie, postbus 10334, 1301 AH Almere.

De winnaar krijgt bezoek van Ewout Genemans, bekend van ZOOP en de BZT-Show, die je vluchtplan filmt. Tevens organiseert de brandweer een Meet&Greet met Ewout voor de prijswinnaars van de vluchtplanactie. Meer informatie is hier te vinden of via de website van Brandweer Flevoland. Voorkom brand, maak afspraken met je huisbewoners in geval van brand.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.