ontboezemingen op toneel humor en drama

Ontboezemingen is het verhaal van vijf totaal verschillende vrouwen. Ze kennen elkaar niet, hebben elkaar zelfs nog nooit ontmoet. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben alle vijf borstkanker. Het alledaagse leven van deze vijf vrouwen wordt ruw onderbroken door een knobbeltje, een bezoekje aan de dokter, de diagnose.

Ieder van hen gaat op haar eigen manier de strijd aan met de ziekte, maar vooral met zichzelf. Wat doet het met je als je lijf, je vrouwelijkheid wordt aangetast? Hoe reageert je familie, je kind, je partner? Welke keuzes maak je als de dood plotseling zo dichtbij komt? Vijf vrouwen. Vijf verhalen. Over ziek zijn, geloof, seks, relaties, vakanties, tieten, pruiken, familie en appeltaart.

“Borstkanker? No way, daar heb ik helemaal geen tijd voor! Daar staat m’n hoofd niet naar”

Ontboezemingen is gebaseerd op waargebeurde ervaringen van borstkankerpatiënten. Een muzikale voorstelling met een humoristische ondertoon en absurdistische wendingen. Ontroerende overpeinzingen en hilarische momenten. Een voorstelling over lijden en het leven. Over overlijden en overleven. Het leven is leuk! Of niet soms?

Het lied ‘Mis me niet’ van Aukje van Ginneken, dat zij zingt tijdens de voorstelling, is op veler verzoek van het publiek op single verschenen. Het is hier te downloaden. Ontboezemingen is een productie van Theaterwerk Spiriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.