obs de bonte stegge zoekt johannes boef

In het kader van de kinderboekenweek kwamen de kinderen van groep 1 tot en met 8 van openbare basisschool De Bonte Stegge afgelopen woensdag voor een verrassing te staan. Knuffelbeer Pompom en de schoolbel waren gestolen. Gelukkig kwam Superwoman in elke groep langs.

Zij gaat helpen om de boef te vinden. Zij heeft ontdekt dat Johannes Boef de spullen heeft gestolen. Hij is bereid om de code van de kluis te geven, maar niet zomaar…De kinderen moeten elke dag een heldendaad verrichten. Per dag krijgen ze een woord, na zeven dagen vormen deze woorden een zin: de code van de kluis. De helden krijgen het vast voor elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.