nieuwsgroep de krantenclub van dalfsen

Twee jaar geleden nam Landstede Welzijn Ouderen het initiatief om een Nieuwsgroep op te richten.

Er meldden zich prompt 10 mensen aan. Elke woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur komt de groep bij elkaar in het oude MAVO-gebouw in Dalfsen. Alle deelnemers nemen artikelen uit de krant mee.

“Het is leuk om daar dan verschillende meningen over te horen tijdens de discussies,” vertelt Willeke van Oudgaarden als deelneemster van de nieuwsgroep. “De discussies worden afwisselend geleid door Bert van Driel en Cess Witteman. Af en toe komt de groep bij elkaar in een restaurant. Dan wordt begonnen met koffie, waarna gezamenlijk wordt geluncht. Vorige week gebeurde dat bij Restaurant Voilà, waar aan een ruime vierkante tafel de kranten besproken werden. De lunch bestond uit opgemaakte broodjes, die overheerlijk smaakten.”

Inmiddels hebben ook twee mensen uit Ommen en Nieuwleusen zich bij de groep aangesloten. In beide plaatsen wordt nu ook getracht een groep te starten. Wie belangstelling heeft voor één van de groepen kan contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen via 088-8508800.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.