nieuwe exposities in het oude postkantoor

Hilda Schipper maakt sinds 8 jaar beelden van speksteen. Zij heeft ook vele andere steen soorten bewerkt. Dit alles zonder ooit een cursus te volgen. Zij gaat ervan uit dat het beeld al in de steen zit en dit maakt het werken met steen zo spannend en mooi. Naast het werken met steen, maakt zij ook keramische objecten, vooral torso’s. Richard Stoeten houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met pastel en kleurpotlood. Maar hij maakt ook acryl schilderijen. In het Tinnen figuren museum in Ommen heeft hij tekeningen van ridders in potlood hangen. Marry van de Hof schildert sinds 8 jaar en volgt lessen bij Janny Toeters in Den Ham. Zij schildert meestal met acryl, maar maakt ook soms potloodtekeningen. Zij schildert wat haar boeit en bewondert, o.a. (boerderij)dieren. Zij heeft geen voorkeur voor een bepaalde stijl en ze haalt haar inspiratie uit de dingen om haar heen.

Het Kunstpunt is open op donderdag,vrijdag en zaterdag van 11 uur tot 17uur en vrijdagavond van 19 uur tot 21 uur. De expositie loopt van 20 oktober tot en met zaterdag 12 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.