nieuw kunstgrasveld hockeyclub dalfsen

Onder grote belangstelling vond de officiële opening plaats van het nieuwe kunstgrasveld van hockeyclub Dalfsen. Meer dan honderd leden, familie en belangstellenden waren er getuige van dat het jongste lid van de hockeyclub, Loïs Volkers (6 jaar) samen met het oudste lid Sim van den Berg (65) de het lint met de tros balonnen losknipte. Meteen daarop namen tientallen hockeyliefhebbers bezit van het veld voor een enerverend en vooral gezellig familietoernooi.

De warme en zonnige herfstdag vormde het schitterende decor van de bijna twintig teams van jong en oud die met elkaar elke centimeter van het veld inwijdden. Naast het sportieve aspect van bal en stick voorzag de organisatie in hapjes en drankjes waarmee het de spelers en het publiek perfect naar de zin werd gemaakt.

De winnaars in de hockeypool mochten de zilveren schaal in de hoogte houden. Maar omdat zij in de superfinale totaal onverwacht verloren van de winnaars uit de familiepool deelden zij ruimhartig hun taart met de families. Het fraaie weer zorgde er tot slot voor dat de borrel gewoon buiten in het zonnetje kon plaatsvinden. Al met al een fantastische start op het nieuwe kunstgrasveld van hockeyclub Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.