Home / archiefcentraal / nabestaanden met elkaar in contact

nabestaanden met elkaar in contact

Gevoelens van verlies en rouw zijn vaak niet zo zichtbaar, helemaal niet als het verlies al wat langer geleden is.

Gedurende deze bijeenkomst hoor je een inleiding over rouwverwerking, er is speciale aandacht voor het omgaan met herinneringen en herdenken van de overledene dierbare. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en adviezen te krijgen.

De bijeenkomst vindt plaats aan de Dr. Spanjaardweg 29, gebouw B in Zwolle. De entree bedraagt 5 euro, inclusief een consumptie. Aanmelden kan via info@intermezzo-zwolle.nl onder vermelding van ontmoetingsbijeenkomst met thema nabestaanden of 038 – 424 60 88. Meer informatie is op www.intermezzo-zwolle.nl te vinden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.