Home / archiefcentraal / mgpc dalfsen lanceert regionale startpagina

mgpc dalfsen lanceert regionale startpagina

MGpc Dalfsen heeft een startpagina ontwikkeld waar je in één oogopslag alle nieuwsfeiten zowel regionaal, nationaal als internationaal kunt zien. Er is ook een apart kopje voor sportnieuws. Buiten het feit dat je standaard de Google zoekmachine kunt gebruiken zijn er een aantal handige gadgets toegevoegd. Bijvoorbeeld buienradar, links naar de bekende social media sites en filenieuws. Als je interesse hebt kijk dan op website www.sallandstart.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.