Home / archiefcentraal / mega kinder speeldag in sporthal de carrousel

mega kinder speeldag in sporthal de carrousel

In meerdere plaatsen is de Mega Kinder Speeldag al een terugkerend evenement, met als resultaat dat honderden kinderen en ouders er samen een onvergetelijke dag van maken.

Op woensdag 26 oktober zal sporthal De Carrousel van 10.00 uur tot 16.00 uur vol staan met de mooiste, grootste en leukste springkussens, survivalbanen, glijbanen en andere leuke attracties. Daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals clowns die ballonnen uitdelen.

Kinderen van 2 tot en met 11 jaar kunnen voor 5 euro de gehele dag spelen. De toegang voor ouders is gratis. Bij de entree van de Mega Kinder Speeldag krijgt ieder kind een polsbandje. Op vertoon hiervan mogen zij in- en uit lopen. Zo kunnen zij eventueel thuis een broodje gaan eten en daarna weer vrolijk verder spelen. Tijdens de Mega Kinder Speeldag is tevens het horecagedeelte van de sporthal geopend.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.