lopers gezocht conditietraining acovan elderen

De accenten van de trainingen liggen op enkele basis-eigenschappen van conditie zoals lenigheid, kracht, snelkracht, (loop-)coördinatie en uithoudingsvermogen. Doel en resultaten van de training is om het algemene bewegingsgedrag en specifiek de loopbeweging te verbeteren, waardoor er langer in een hoger tempo gelopen kan worden. Door krachttraining met eigen lichaamsgewicht en rompstabiliteitsoefeningen sterkt de rompspieren sterker, zodat ook het lichaam tijdens een wedstrijd niet inzakt. Door een optimaal en doeltreffend loopgedrag verhoogt het plezier en de motivatie voor het lopen.

De kosten zijn 75 euro voor de gehele vijf maandelijkse periode. Inschrijving mogelijk tot donderdag 27 oktober. Informatie en opgave: Cor Bronk, 0529-454077 of 06-51207530 of via corbronk@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.