Home / archiefcentraal / loop je winterfit met acovanelderen

loop je winterfit met acovanelderen

De accenten van de trainingen liggen op enkele basiseigenschappen van de conditie: lenigheid, kracht, snelkracht, (loop-)coördinatie en uithoudingsvermogen. Doelen en resultaten van de trainingen zijn om het algemene bewegingsgedrag met de specifieke loopbewegingen te gaan verbeteren, waardoor er langer en in een hoger tempo gelopen wordt. Volgens de atletiekvereniging zal door de krachttraining met eigen lichaamsgewicht en romp-stabiliteitsoefeningen de rompspieren sterker worden, zodat ook het lichaam tijdens een wedstrijd niet inzakt. “Door een optimaal en doeltreffend loopgedrag zal het plezier en de motivatie voor het lopen verbeteren,” aldus de vereniging.

De kosten voor de vijf maandelijkse training bedragen 75 euro. Inschrijven hiervoor is mogelijk tot en met 27 oktober. Informatie en opgave bij Cor Bronk, 0529 − 45 40 77 of 06 51 20 75 30. corbronk@hetnet.nl .

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.