Home / archiefcentraal / lezing over acupunctuur bij kankerpatienten

lezing over acupunctuur bij kankerpatienten

Veel mensen hebben last van bijwerkingen tijdens of na deze behandelingen. Vossen legt uit hoe acupunctuur het lichaam ondersteunt en wat behandeling doet. Speciale aandacht is er voor de veel voorkomende combinatie vermoeidheid/slapeloosheid. Aan het einde van de lezing is er ruimte voor vragen.

Edgar Vossen is sinds 2001 actief in Zwolle. Zijn praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum in Zwolle Zuid. Voor behandeling is geen doorverwijzing nodig. Zie voor meer informatie www.praktijkvossen.nl Voor vragen kun je mailen naar info@praktijkvossen.nl.

De lezing vindt plaats in gebouw B aan de Dr. Spanjaardweg 29 in Zwolle. De entree bedraagt 2,50 euro. Aanmelden kan via info@intermezzo-zwolle.nl, onder vermelding van acupunctuur of telefonisch via 038 – 424 60 88. Meer informatie is op www.intermezzo-zwolle.nl te vinden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.